Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2008

Λάτιν ατμόσφαιρα στην Ελλάδα από την Jennifer Lopez

Πιο εντυπωσιακή από ποτέ εμφανίστηκε η Jennifer Lopez στη συναυλία που έδωσε το Σάββατο στο Ολυμπιακό στάδιο μπροστά σε περίπου 11.000 θαυμαστές της.
Με πανάκριβα ρούχα, εντυπωσιακές χορευτικές κινήσεις και αρκετά παραπανίσια κιλά από την εγκυμοσύνη της, η JLO λίγους μήνες μετά τη γέννηση των δίδυμων παιδιών της έδωσε την πολυαναμενόμενη συναυλία στην Αθήνα τραγουδώντας με το γνωστό λατίνο ταμπεραμέντο της τα γνωστά της hit.

Βέβαια, στη σκηνή ίσως να αποκάλυψε λίγα περισσότερα από αυτά που ήθελε, αφού κάποια στιγμή το πλαϊνό μέρος του λευκού της φορέματος άνοιξε ‘επικίνδυνα’, δίνοντας την ευκαιρία στον φωτογραφικό φακό να την απαθανατίσει σε μια όχι και τόσο κολακευτική πόζα.

Ήταν πολύ ανοιχτή και φιλική ενώ ξεσήκωσε τον κόσμο ειδικότερα με τα ισπανόφωνα τραγούδια της. Αρνητικά σχόλια βέβαια διατυπώθηκαν για το γεγονός ότι η συναυλία δεν κράτησε ούτε μια ώρα, αφήνοντας μια πικρή γεύση στους θεατές που σίγουρα δεν πρόλαβαν να την χορτάσουν.

Την επόμενη μέρα η λατίνα σταρ φωτογραφήθηκε στην Ακρόπολη και πόζαρε με ένα πανέμορφο κρεμ και γαλάζιο φόρεμα για τον φακό του γνωστού Έλληνα φωτογράφου Σπύρου Πώρου. Έμοιαζε να το καταδιασκεδάζει ενώ δεν σταματούσε να χαιρετά τις κάμερες και τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί και παρακολουθούσε τη φωτογράφηση.


Δεν υπάρχουν σχόλια: