Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

Πολιτική του ντιμπέϊτ και πολιτικοί για τον πολιτισμό...



Σ' αυτό εδώ το blog συνειδητά ΔΕΝ ασχολούμαστε με την πολιτική, εκτός κι αν οι πολιτικοί ασχοληθούν με τον πολιτισμό! Γι αυτό και δεν παρουσιάζουμε θέματα της προεκλογικής περιόδου, πράγμα που μπορεί να θεωρηθεί από κάποιους Απολιτική θέση. Είναι αρχή μας να μην " μπλέκουμε τα σώβρακα με τις γραβάτες" !!!! Δεν μπορούμε να αντισταθούμε στον πειρασμό να επισημάνουμε πως στο ντιμπέϊτ που κράτησε κοντά τέσσερις (4 !!!) ώρες ΔΕΝ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ. Σε μια χώρα που η πολιτιστική της αξία μετριέται σε χιλιετίες και σε διεθνούς αναγνώρισης προσωπικότητες, οι πολιτικοί της αρχηγοί ΔΕΝ ασχολούνται με πολιτισμικά θέματα, θεωρώντας τα παρακατιανά και άνευ (ψηφοθηρικού) ενδιαφέροντος!!!!
ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ !!!!

Πιστοί, λοιπόν, στα πιστεύω μας δεν έχουμε παρά να προτείνουμε στους φίλους μας να ψηφίσουν υποψηφίους, που έχουν να επιδείξουν προσφορά, δραστηριότητα, αγάπη, ενδιαφέρον (πραγματικό κι όχι στα λόγια), θέσεις, υποδείξεις , προτάσεις, αγώνες για θέματα πολιτισμού!!!!!

bilsot

2 σχόλια:

visaltis.net είπε...

Φίλε bilsot εξαιρετικό το κείμενο σου και απόλυτα σωστή η σκέψη σου.Εχουν μιλήσει για οτιδήποτε μπορείς να φανταστείς εκτός από τον πολιτισμό.Η δεν τους αφορά,ή δεν αφορά το ακροατήριο, και τους ψηφοφόρους τους.Μάλλον και τα δύο.

bilsot είπε...

Το ποιον πολίτη αφορά ο πολιτισμός μπορεί να φανεί από την ενεσχόλησή του με αυτόν και φυσικά με την απόδοσή του.
Το ποιον πολιτικό αφορά ο πολιτισμός μπορεί να φανεί (στους πολίτες) από την αναφορά σε μερικά ονόματα :
ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ
ΛΙΑΠΗΣ
ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ε.
ΠΕΤΡΑΛΙΑ
ΣΑΜΑΡΑΣ
για να πούμε μόνο λίγους τελευταίους από τους "επιβήτορες" του Υπουργείου Πολιτισμού!!!!!!
Άσχετοι, Ανίκανοι, Αδιάφοροι,....
(προσθέσθε ότι φανταστεί ο καθείς μας)
Όσο για τα κονδύλια "υπέρ του πολιτισμού", αυτά καταλήγουν στις τσέπες των ημετέρων τρωκτικών και εργολάβων και σπάνια έως ΠΟΤΕ στα ρηχά και τρύπια θυλάκια των ερευνητών, των αρχαιολόγων, των καλλιτεχνών, των επιστημόνων, των "εργατών του πολιτισμού"....
Γι αυτό και η προτροπή του κειμένου στην ανάρτησή μου, μήπως και κάποιος αστέρας (όχι διάττων) εμφανιστεί προς "τύχη αγαθή"!