Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2009

Παντελής Αμπαζής.... και πάλι καλά νά 'μαστε!!!!


Την Τετάρτη 4 Μαρτίου στις 9μ.μ. στη φιλόξενη σκηνή του ιστορικού ΚΥΤΤΑΡΟΥ, (Ηπείρου 48 & Αχαρνών), ο Παντελής Αμπαζής, παρουσιάζει τη νέα του δισκογραφική δουλειά

Παντελής Αμπαζής

«ζήτω τα λαϊκά κορίτσια!»

Τραγούδια για κοντούς, καμένες από κοντό, για όσους δε δουλεύουν, μποέμ εκ πεποιθήσεως, λάτρεις των εκδρομών και της κομψής αλητείας, δίμετρες Ρωσίδες, καμένους από Ρωσίδα, μπουζουκομάχους, μπουζουκοβόρους, ζαμανφουτίστες, σοκολατολάγνους και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις…

Σοβαρά αστεία τραγούδια! Τραγούδια με χαμόγελο.

Ελαφρά τραγούδια και βαριά λαϊκά, με jazz διάθεση & rock άποψη!

Σκωπτικά, εύθυμα, χειροποίητα, παντελώς ντεμοντέρνα!

Μαζί με τον Παντελή Αμπαζή τραγουδούν οι: Παντελής Θαλασσινός, Φοίβος Δεληβοριάς , Γιάννης Γιοκαρίνης, Γιάννης Ντουνιάς και οι ηθοποιοί: Ρένος Χαραλαμπίδης, Γεράσιμος Γεννατάς, Κώστας Κόκλας, Γιάννης Μποσταντζόγλου , Μιχάλης Μητρούσης, Γιώργος Παρτσαλάκης, Ηρώ Μανέ, Δημήτρης Μαυρόπουλος , Θεοδώρα Σιάρκου, Νεφέλη Ορφανού, Δημήτρης Τζουμάκης και Ζώγια Σεβαστιανού.

Το δεύτερο CD περιλαμβάνει μια απίστευτη παγκόσμια πρωτοτυπία, το ίδιο τραγούδι «ζήτω τα λαϊκά κορίτσια» σε έξι διαφορετικές version. Σε ρυθμό bossa nova με τον Μιχάλη Εμιρλή, σε cha cha cha με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, σε swing με τον Πάνο Μουζουράκη, σε samba με τον Σάκη Μπουλά, σε boogie με τον Λάκη Παπαδόπουλο και σε reggae με τον Δημήτρη Πουλικάκο.

Εκτός από τον Παντελή Αμπαζή, τη μουσική υπογράφουν οι: Μωυσής Ασέρ, Γιάννης Γιοκαρίνης και Φάνης Μεζίνης και τους στίχους οι ποιητές: Άκος Δασκαλόπουλος και Νίκος Σιδέρης. Δύο τραγούδια είναι του Γιάννη Λογοθέτη και υπάρχει ακόμη το ανέκδοτο τραγούδι του Γιώργου Ζαμπέτα «Ζα μαν φου» σε στίχους Ηλία Καραμανέα.

Στην παρουσίαση θα τραγουδήσουν ζωντανά όλοι οι συντελεστές του δίσκου.

Όσοι πιστοί προσέλθετε! Και οι άπιστοι δεκτοί…

Για περισσότερες πληροφορίες: τηλ. 210-9659904, -5

MBI, Εταιρεία Γενικών Εκδόσεων,

Δημόσιες Σχέσεις:

Άγγελος Κουτσούκης, Αναστασία Βασιλάτου,

Μαίρη Μπρατάκου, Ήρα Χουσιάδα

δείτε κι εδώ....

Δεν υπάρχουν σχόλια: