Δευτέρα 12 Μαΐου 2008

Κέρδισε τη μάχη ο Μητροπάνος

Γράφει ο ΣΗΚΑΤ

Το «δώρο ζωής» γέμισε με ελπίδα τον Δημήτρη Μητροπάνο. Με τις καλύτερες προοπτικές για την υγεία του σημαντικού Ελληνα ερμηνευτή ολοκληρώθηκε η επέμβαση μεταμόσχευσης νεφρού, στην οποία υποβλήθηκε την περασμένη εβδομάδα στο Παρίσι.

Το δώρο... χαράς για την οικογένειά του τραγουδιστή αλλά και τους χιλιάδες θαυμαστές του που τον περιμένουν με αγωνία να γυρίσει στην Ελλάδα δείχνει από τα πρώτα κιόλας 24ωρα να έχει γίνει δεκτό από τον οργανισμό του. Οι κορυφαίοι Γάλλοι επιστήμονες που έφεραν εις πέρας τη δύσκολη επέμβαση βεβαίωσαν τους δικούς του ανθρώπους πως όλα πήγαν πολύ καλά, ενώ αν και τα επόμενα 24ωρα λειτουργήσει κατά τον τρόπο που αναμένεται το μόσχευμα, οι πιθανότητες ανάρρωσης του καλλιτέχνη αυξάνονται κατακόρυφα.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό δημοσίευμα της «Espresso», ο Δημήτρης Μητροπάνος έλειπε από την κηδεία του αγαπημένου του φίλου Μάριου Τόκα, επειδή ταξίδευε με προορισμό μεγάλο μεταμοσχευτικό κέντρο της Γαλλίας προκειμένου να υποβληθεί στην ελπιδοφόρα μεταμόσχευση νεφρού. Η σύζυγός του Βένια, που είχε κάνει δηλώσεις στην «Espresso» από τη γαλλική πρωτεύουσα, είχε επιβεβαιώσει τότε τις πληροφορίες μας λέγοντας, μεταξύ άλλων: «Ελπίζουμε η επέμβαση να γίνει αυτές τις μέρες».

Η πολύωρη διαδικασία της μεταμόσχευσης πραγματοποιήθηκε λοιπόν και πήγε πολύ καλά. Οι προσευχές των αγαπημένων ανθρώπων του Δημήτρη Μητροπάνου να έχει αίσια κατάληξη η περιπέτεια της υγείας του, που τον ταλαιπωρεί εδώ και περίπου τέσσερα χρόνια, φαίνεται πως επιτέλους εισακούστηκαν...

Μένει τώρα να μάθουμε τα ευχάριστα και επισήμως από την πλευρά της οικογένειας του γνωστού τραγουδιστή. Νέα που κατά 99% θα είναι χαρμόσυνα και θα σηματοδοτήσουν σιγά-σιγά την επιστροφή του αγαπημένου μας Δημήτρη Μητροπάνου στο πάλκο.

Ευχές και από μας να πάνε όλα καλά και να γυρίσει γρήγορα στο τραγούδι

Δεν υπάρχουν σχόλια: