Τρίτη, 5 Μαΐου 2009

ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ Ή ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ....

Δεν μπορεί να είναι αλήθεια! Δεν άφησαν την τυφλή να μπει στο εστιατόριο;;;;;;


H καταγγελία είναι επώνυμη και αρκούντως σοκαριστική ! Αν είναι ακριβής, ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, πρέπει να αλλάξει χώρα! ΣΗΜΕΡΑ !

Το animalpress μας ενημερώνει για ενα σημαντικό θέμα .

Ονομάζομαι Ιωάννα-Μαρία Γκέρτσου, είμαι τυφλή και κάτοχος σκύλου-οδηγού. Ερευνήτρια στο ΙΤΕ Ηρακλείου, υποψήφια διδάκτωρ στην ιατρική σχολή του παν/μίου Κρήτης
και πρόεδρος της Ελληνικής Σχολής Σκύλων-Οδηγών «Λάρα». Ζω στο Ηράκλειο Κρήτης όπου η πρόσβαση του σκύλου-οδηγού επιτρέπεται παντού. Και στην πολιτισμένη υποτίθεται πρωτεύουσα; Σήμερα πρωτομαγιά, θέλησα να πάω με μια φίλη για φαγητό στην ταβέρνα «Καλοζύμη» (ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 48, ΧΑΛΝΔΡΙ) που βρίσκεται δίπλα στο πατρικό μου.
Στην είσοδο της ταβέρνας, ο υπεύθυνος μας πληροφόρησε πως απαγορεύονται τα σκυλιά.
Απαντήσαμε ότι, έτσι κι αλλιώς θα τρώγαμε στην αυλή αφού είχε ωραία μέρα. Εκείνος, αντέτεινε πως ο σκύλος απαγορεύεται ακόμα και στην αυλή και πρότεινε να… μας βγάλει ένα τραπέζι στο δρόμο!
Φύγαμε και πήγαμε ακριβώς δίπλα στην ταβέρνα «Ιορδάνης».
Δυστυχώς κι εκεί, η ίδια αντιμετώπιση: ο σκύλος δεν επιτρέπονταν ούτε καν στην αυλή…
Κι ερωτώ τους φίλτατους αναγνώστες:
1. Αξίζει ένας άνθρωπος να φάει στο δρόμο, επειδή βλέπει με τα μάτια ενός σκύλου;
2. Μπορεί ο μάγειρας της εκάστοτε ταβέρνας να μαγειρέψει χωρίς τις κατσαρόλες του;
3. Εάν ήμουν φορέας της γρίπης των χοίρων και πήγαινα να φάω δίχως να πω λέξη θα ήμουν εντάξει;Το θέμα μας έστειλε το http://www.agroschannel.com/ και το βρήκαμε σε δεκάδες άλλα blogs.

Περισσότερα για την Αννα στο http://www.e-tipos.com/newsitem?id=17824


εμείς στο cafe art πήραμε το θέμα από το blog : http://taxalia.blogspot.com/ και ειλικρινά θα θέλαμε να πούμε στη συνάνθρωπό μας "συγνώμη..."

1 σχόλιο:

bilsot είπε...

....και φυσικά οι τίτλοι και τα διπλώματα που κάποιος έχει αποκτήσει ΔΕΝ του προσδίδουν κανένα "ελευθέρας" περισσότερο από έναν οποιονδήποτε συνάνθρωπό μας με το ίδιο πρόβλημα!
Εδώ ΜΕΤΡΑΕΙ η ανθρώπινη πλευρά του θέματος και η αντιμετώπισή του, όχι μόνο από τον υπεύθυνο στην περίπτωση το εστιατορίου, αλλά και από τους συνδαιτημόνες ....