Πέμπτη 28 Απριλίου 2011



ΡΟΚ – Α – ΜΠΙΛΥ, Ο ΖΟΥΜΕΡΟΣ !

Η Spicy εγκαινιάζει με το βιβλίο – cd «Ροκ – α – Μπίλυ, ο Ζουμερός !», μια νέα σειρά παιδικών διηγημάτων υψηλών προδιαγραφών.

Σε κείμενο της Αργυρώς Αγγελοπούλου και μουσική του Τόλη Κετσελίδη, η ιστορία του Μπίλυ του Ζουμερού  (μια ρώγα σταφύλι !) ξετυλίγεται σε ένα φανταστικό κόσμο όπου ο “πατέρας” του Μπίλυ (το τσαμπί σταφύλι…) και η φίλη του (η σταφίδα) ψάχνουν απεγνωσμένα τον Μπίλυ που το έσκασε
για να ανακαλύψει τον κόσμο.

Σ’αυτό τον κόσμο θα συναντήσει τις λεμονόκουπες, τα χόρτα, το μπαρμπούνι και την μαρίδα, και άλλους φανταστικούς ήρωες, αλλά και την… αγάπη στο πρόσωπο της «Νέλλης, το Κουνέλι».  Ταξίδι- περιπέτεια όπου δε θα διστάσει ακόμα και να φτασει στα βάθη της θάλασσας για να κερδίσει την καρδιά της.

Το  παραμυθι σχολιάζει η Μάρα Μεϊμαρίδη και  προλογιζει ο Κώστας Φέρρης.
Ένα βιβλίο που συνοδεύεται από ένα CD με 18 τραγούδια στα οποία πρωταγωνιστούν και τραγουδούν οι : Γιάννης Ζουγανέλης,  ‘Ελντα Πανοπούλου,  Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Θανάσης Τσαλταμπάσης, Πένυ Ξενάκη,  Σοφία Βόσσου, Βάσια Τριφύλλη, Γιάννης Γιοκαρίνης,  Τζίμης Πανούσης,  Χρήστος Δάντης, Γιάννης Μπέζος και Φιόνα Τζαβάρα.

Ένα βιβλίο – μιούζικαλ για μικρούς μικρούς, λίγο μικρούς και μεγάλους μικρούς!

Το βιβλίο έχει την χορηγία του ραδιοφωνικού σταθμού ΔIEΣΗ, και ως εκ τούτου θα διαφημιστεί από την τηλεόραση στις γιορτές.

Λιανική τιμή πώλησης : 12,99 €
Ημερομηνία Έκδοσης: 06/12/2010
Διαστάσεις: 14X21, Σκληρό Εφώφυλλο
Σελίδες: 112
ISBN: 978-960-436-333-9


Ροκ-Α-Μπίλυ ο ζουμερός! από τις Εκδόσεις Spicy στην 8η Διεθνή έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης!

Οργάνωση: Εμπειρία Εκδοτική
Σας προσκαλούμε στην παρουσίαση του βιβλίου:               "Ροκ-Α-Μπίλυ ο ζουμερός!"
της Αργυρώς Αγγελοπούλου σε  μουσική του Τόλη Κετσελίδη
που θα γίνει στα πλαίσια της 8ης Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου Θεσσαλονίκης την

Παρασκευή 6 Μαΐου στις 6 μ.μ στην Παιδική Γωνιά - Αίθουσα1
Εμψυχωτές στην παρουσίαση θα είναι οι:Αργυρώ Αγγελοπούλου, Τόλης Κετσαλίδης, Πένυ Ξενάκη και άλλοι καλλιτέχνες
"Η ιστορία του Μπίλυ του Ζουμερού (μια ρώγα σταφύλι!) που το έσκασε για να ανακαλύψει τον κόσμο. Στο περιπετειώδες ταξίδι του θα γνωρίσει πολλούς φανταστικούς
ήρωες αλλά και την αγάπη στο πρόσωπο της «Νέλλης, το κουνέλι». Ένα βιβλίο-μιούζικαλ που συνοδεύεται από CD ήχου όπου τραγουδούν γνωστοί καλλιτέχνες".

Δεν υπάρχουν σχόλια: