Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009

Το νέο Μουσείο κι ο εξορκισμός δια του Αγιασμού....!

Με ανυπομονησία και μεγίστη υπερηφάνεια ο Ελληνικός Λαός ...δια των ταγών του, Πολιτικών, καλλιτεχνικών, επιστημονικών και ...θρησκευτικών, θα αποκτήσει -επί τέλους- το αναμενόμενο χρόνια, Μουσείο, όπου θα περάσουν τον υπόλοιπο του βίου των τα εκθέματα της Ακρόπολης των Αθηνών, προφυλαγμένα από καιρικά και ανθρώπινα ...λάθη!

Και πόση χλιδή και πόσα φώτα δημοσιότητας και πόση αγαλλίαση στα πρόσωπα αυτών που είχαν ένα έργο να φέρουν εις πέρας και το έφεραν , άσχετα από το πόσο κόστισε, πόσο ακόμη θα κοστίσει....και πόσα έβαλαν στις απύθμενες τσέπες τους !

Μα η μεγαλύτερη ικανοποίηση είναι αυτή της Χριστιανικής Εκκλησίας, η οποία δια του προκαθημένου της (ελπίζω) ή κάποιου άλλου πρωτοστατούντος αρχιερέα, θα έχει την τιμή να ......αγιάσει (για μια ακόμη φορά ) τα αρχαία εκθέματα !!!!

Τα σπασμένα στις μύτες , στα αυτιά , στα άκρα , αρχαία αγάλματα θα περιμένουν πως και πως να τα εξαγνίσει ο Αγιασμός από το χέρι αυτού που δεν θα "φέρει τα φαιά" πλέον, αλλά θα είναι στολισμένος με όλα τα κοσμήματα της ...αγιοσύνης του !!!!

Τα εκθέματα - όσα δεν αρπάχτηκαν, δεν κλάπηκαν, δεν λεηλατήθηκαν, δεν χύθηκαν σε ασβεστοκάμινους και χυτήρια, θα εκβάλουν λάμψη μεγίστη μετά τον διωγμό κάθε αμαρτήματος που έφεραν , και θα εκτίθενται στά βλέμματα φίλων και εχθρών, με όλη την τιμή που τους αρμόζει !!!!


Ε, ρε γέλια που θα κάνουν οι Πραξιτέλης, Φειδίας, Ικτίνος, Καλλικράτης και λοιποί με τα συνεργεία τους εκεί πάνω........


3 σχόλια:

Σταυρούλα είπε...

Βασίλη λύσε μου μια απορία.Τι γυρεύει η αλεπού στο παζάρι;Ολος αυτός ο αρχαίος κόσμος πίστευε στους Δώδεκα Θεούς!Η Χριστιανική Εκκλησία τώρα που κολλάει με τις αγιαστούρες;

ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ είπε...

Με την παρουσία του ιουδαιοχριστιανου "ιερέα" βεβηλώθηκε για μια ακόμα φορά από τούς χριστιανούς ο ιερός ναός των Ελλήνων!!Ερωτώ την Φιλιπινέζα τής εκκλησίας "υπουργό" πολιτισμού? με ποιο σκεπτικό κάλεσε τον ιουδαιοχριστιανο να ασελγήσει πάνω στα ιερά των Ελλήνων??Ποιον πήγε να "αγιάσει ο ιουδαιοχριστιανος την θεά ΑΘΗΝΑ? τον Θεό ΔΙΑ 'Η τον Θεό ΑΠΟΛΛΩΝΑ??Ο ανιστόρητος Σαμαράς δεν έχει διαβάσει καθόλου για τις αθλιότητες των χριστιανών ενάντια στον Ελληνικό πολιτισμό δεν του έχει πει κανείς ότι για τις περισσότερες καταστροφές Ελληνικών μνημείων ευθύνονται οι χριστιανοί??Δεν καλούν ποτε στον τόπο του εγκλήματος τον φονιά ο λαός έχει μνήμη και γνώση ανθέλληνες πολιτικοί!!ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΤΑ ΚΌΚΑΛΑ ΤΩΝ ΣΦΑΓΙΑΣΘΕΝΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ!!!

ΕΠΙΚΟΥΡΕΙΟΣ ΑΡΙΣΤΑΙΟΣ είπε...

Προσπαθώ να ελέγξω την οργή μου από χθες. Πρέπει κάποτε να σταματήσουν όλα αυτά τα καραγκιοζιλίκια μέσα ή γύρω από τους Ιερούς χώρους ή τα Αγάλματα των Ελλήνων